Činjenice o ortopedskim dodacima Formthotics™

Dodaci obući Formthotics™ izrađeni su od vrlo kvalitetne polietilenske pjene koja je inertna, antialergijska, vodootporna, lagana, apsorbira udarce i ne sadrži freone.

Ovi dodaci obući sadrže i međunarodno dokazano antigljivično i antibakterijsko sredstvo Ultra-FreshTM koje na aktivan način osigurava održavanje higijene.

Trajnost je ovisna o vrsti i obrascu vaših aktivnosti; dodaci Formthotics™ trajat će sve dok traje i obuća u kojoj ih rabite.

Koristite ih u svakoj prilici i u svakoj obući. Prilikom dnevnih, poslovnih, sportskih, zabavnih... aktivnosti. Za posao, planinarenje, skijanje, trčanje, šetanje... Nužni su vašim stopalima i obući. Posebice to vrijedi za osobe s osjetljivim stopalima (artritičari, dijabetičari, trudnice), a odnosi se i na osobe koje ne podnose hladnoću. Dodaci služe kao odličan izolator i zimi i ljeti; i u teškoj zimskoj, i u laganoj ljetnoj obući, npr. mokasinama...

Medicinski stručnjaci diljem svijeta koriste se ortopedskim dodacima Formthotics™ za liječenje:

  • problema sa stopalima i nogama (spušteni svodovi, bolna i umorna stopala, bolne pete, bol u srednjem dijelu stopala, kurje oči, zadebljanja kože itd.)
  • sportskih ozljeda (bolovi u ahilovoj tetivi, trkačka potkoljenica, bolovi u koljenu, kukovima)
  • oboljenja mišićno-koštanog sustava (bolovi u leđima, mijalgija, fibroza, artroza)
  • dijabetesa, odnosno za sprečavanje pojave  rana  na stopalima uz smanjenje opterećenja područja pod pritiskom

 

Postavite upit