Naši partneri u Vašem gradu

Naši partneri u Vašem gradu
Pri obavljanju svakodnevnih obveza osjećate bolove dok hodate, muče Vas bolovi u kralježnici, u području vrata?

Sve ovo simptomi su veoma česte bolesti današnjeg vremena, modernog tempa i načina života i genetskog nasljeđa koji, od najranijeg djetinjstva i sve više kako starimo, uzima svoj danak na našem sustavu za kretanje.

U medicini vrijedi stav kako je atlas krov kuće našeg tijela, zdjelica je njena baza, no sve to na kraju stoji na temeljima - temeljima koji su naša stopala. Stoga su stopala temelj naše terapije no ujedno i Vaš prvi korak ka životu bez svakodnevnih bolova.

Medicinski sustav ''Formthotics'' u koji spadaju Ortopedski ulošci i popratna '' Formthotics '' terapija rezultat su gotovo četrdesetogodišnjeg rada i istraživanja, upotrebe najsuvremenijih tehnologija i sve to kako bi Vam danas s velikim ponosom mogli ponuditi nešto što zaista djeluje.

Filozofija našeg rada zasniva se na radu sa ljudima svih dobnih skupina. Naši proizvodi pokazuju iznimne rezultate u radu sa djecom kojima kao korektivno i preventivno sredstvo omogućava lagodan korak u budućnost. Posebno smo ponosni na svoje rezultate u radu sa djecom koja pate od skolioze ali i djece sa cerebralnom paralizom koja su, nakon primjene naše terapije, napravila svoje prve korake.

U radu sa zrelijim pacijentima svakodnevno olakšavamo život kako studentima, tako i konobarima, profesionalnim sportašima, ljudima koji svoje radne dane provode pred računalima, ukratko svima onima kojima moderan način života uzrokuje bolove u sustavu za kretanje.

U tu skupinu posebice spadaju starije osobe, osobe kojima smo primjenom medicinskog sustava Formthotics vratili dio vitalnosti, omogućili samostalno kretanje bez bola, usudili bi se reći možda ih i pomladili.

Svakim danom lista naših partnera, eminentnih stručnjaka, sve više raste i danas sa ponosom možemo reći da smo dostupni u čitavoj Hrvatskoj i čitavoj Jadranskoj regiji.

Ne čekajte stoga da bol postane prejaka jer svaki dan s boli sada možete izbjeći. Naručite se još danas na pregled kod naših partnera u Vašem gradu. 

Lista naših partnera:

http://www.mediadria.com/prod_mjesta.aspx#.VNirg-aG-WX


Medicinski sustav Formthotics  - za prve korake, za sportske pobjede, za udoban život.

 

 

Download

20150209142309_Foot-to-Formthotic.jpg / Grafička datoteka / 8 kB